Angry Birds Go Snow -tapahtuma lauantaina 2.3.2019

Angry Birds Go Snow -tapahtuman tavoitteena on innostaa ja liikuttaa lapsia sekä heidän perheitään iloisella ja monipuolisella tavalla. Toiminta on erityisesti suunnattu 6 – 10-vuotiaille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan.

Tärkein tavoite ovat punaiset posket lapsen hymyilevillä kasvoilla.

Tapahtumassa pääset kokeilemaan Angry Birds -teemaisia lumileikkejä ja -pelejä: ampumaan jättiritsalla, laskemaan mäkeä, kokeilemaan lumenveistoa, lumikenkäilyä sekä erilaisia hiihtotemppuja. Lisäksi pääset ajelemaan maastopyörällä, saat leikkiä erilaisia jääpelejä sekä päivän päätteeksi voit saunoa ja virkistäytyä avannossa. Retkeilypisteessäkin kannattaa vierailla!

Tapahtuma on ilmainen.

Myynnissä on maittavaa hernekeittoa, grillimakkaraa, lämmintä mehua sekä laskiaispullia! Muistathan ottaa käteistä mukaan.

HUOMIOITHAN, ETTÄ PYSÄKÖINTI TILAISUUDEN AJAN TAPAHTUU RAJAMÄELLÄ TTS:N PARKKIPAIKOILLA. Parkkipaikoilta on ilmainen bussikuljetus Kiljavanrantaan tilaisuuden ajan.

Otathan mukaasi omat sukset ja mäenlaskuvälineet!

Angry Birds Go Snow -tapahtuman järjestäjinä toimivat Nurmijärven Latu, Nurmijärven Kunta, Kiljavanranta sekä Kiljavan opisto. Tapahtumaa tukee Rovio.

 

Lämpimästi tervetuloa!

0 Viestit

Kirjoita vastaus

Haluatko liittyä keskusteluun?
Ole hyvä ja osallistu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *