Liikuntatilat

Lisäpotkua kokoukseen ja koulutukseen saa liikunnallisella ja elämyksellisellä ohjelmalla tai omaehtoisella liikunnalla. Erilaista liikunnallista aktiviteettia on mahdollista järjestää niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Meillä voit järjestää myös tyky- ja tyhy-päiväsi.

Ulkoilu

Nurmijärven kunnan latu- ja ulkoilureiteille on lyhyt matka pihastamme. Lisäksi meillä on frisbee-golf-rata, MOBO-mobiilisuunnistusrata, tenniskenttä sekä katukoripallokenttä.

Sisäliikunta

17-metrin mittaisessa uima-altaassamme voit uinnin lisäksi myös kokeilla vesijuoksua. Kuntosalissamme on muutama peruslaite lihaskunnon monipuoliseen harjoittamiseen ja myös isoa liikuntahalliamme voi vuokrata yksityiskäyttöön. Hallissa on tilaa täysimittaiselle koripallokentälle, lentopallolle ja kaukalo-salibandyyn.

Varusteet

Omaehtoiseen liikuntaan meillä on tarjota lainaksi frisbee-golf-kiekkoja, kävelysauvoja, vesijuoksuvöitä, koripallo, lentopallo, sähly-, tennis- ja sulkapallomailoja, polkupyöriä ja soutuveneitä. Voit lainata meiltä myös mölkyn sekä petankkikuulat.