Hotell Kiljavanranta

Konferenshotell Kiljavanranta ligger mitt i Södra Tavastlands finaste natur i traditionella sju bröders landskap i Kiljavannummi vid Sääksjärvi sjö. Det är ca en timmes körning (50 km) från Helsingfors och 40 minuter från Helsingfors-Vanda flygfält. Vi har tillräckligt med parkeringsplats för personbilar och buss.

Lyckat möte i Kiljava

Vi har flera konferenslokaler: sporthall kan förvandlas till seminarutrymme med 350 sittplatser, i auditorium ryms 120 mötesdeltagare och den gamla auditorium passar för 50 deltagare. Vi har också normala klassrum och grupparbetsutrymmen. Dessutom har vi festlokaler och andra mysiga ställen där man kan ha mera eller mindre formella möten.

Trådlöst internet är tillgänglig i alla mötesrum.

Kiljavanranta har en trivsam restaurang som fungerar fint som festsal. Vi här även Visiitti-sal för mindre tillställningar. Maten kommer från eget kök. Lobbybar med A-rättigheter är öppen till sen kväll och vid behov.

Restaurant

Buffet-frukost ingår i rumspriset. Lunch och middag serveras i buffet och vi kan laga läckra festmåltider eller kvällsbitar enligt kundens behov.

Inkvartering

Hotellet har sängplats för ca 200 gäster i dubbelrum och några enkelrum. Rum är rökfria och har egen toalett och dusch samt TV.  Dubbelrum har separata sängar. En del av rum passar för gäster med husdjur. Sviter har egen mini kök och terrass. Alla sviter har dubbel säng.

Fritidsaktiviteter

Hotellet har sport- och konditionssal samt simbasäng för inomhusaktiviteter. Ute finns frisbee golfbana, tennisbanor, badstrand och möjlighet att ta sig till sjön med kanot eller roddbåt. Friluftsleder av olika längder går förbi Kiljavanranta och ger fina möjligheter till vandring eller skidturer. Förutom skidturer kan man simma i isvak på vintertid.

Vi rekommenderar att ni deltar upplevelsetjänster som kan beställas av våra samarbetspartner. Dem ger omväxling under mötesdag eller efter seminarium.

Sauna och simhall

Simhallsbastu är öppet om vardagskvällar. Strandbastu med gillestuga samt simhallens gillestuga kan man hyra för eget bruk. Man kan beställa kvällsbit och saunadrycker till bastun.

Kontakt information:

Rumspriser:

Enkelrum 68 € / rum / natt
Dubbelrum 80 € / rum / natt

Frukost är inkluderad.