Hotell Kiljavanranta

Konferenshotell Kiljavanranta ligger mitt i Södra Tavastlands finaste natur i traditionella sju bröders landskap i Kiljavannummi vid Sääksjärvi sjö. Det är ca en timmes körning (50 km) från Helsingfors och 40 minuter från Helsingfors-Vanda flygfält. Vi har tillräckligt med parkeringsplats för personbilar och buss.

Lyckat möte i Kiljava

Vi har flera konferenslokaler: sporthall kan förvandlas till seminarutrymme med 350 sittplatser, i auditorium ryms 120 mötesdeltagare, gamla auditorium passar för 50 deltagare. Vi har också normala klassrum och grupparbetsutrymmen. Dessutom har vi festlokaler och andra mysiga ställen där man kan ha mera eller mindre formella möten.

Trådlöts internet är tillgänglig i hela huset.

Kiljavanranta har en trivsam restaurang som gungerar fint som festsal. Vi här även Visiitti-kabinett för mindre tillställningar. Maten kommer från eget kök. Aulabar med A-rättigheter är öppen till sen kväll och vid behov.

Restaurant

Buffet-frukost ingår rumspriset. Lunch och middag serveras i buffet och vi kan laga läckra festmåltider eller kvällsbitar enligt kundens behov.

Inkvartering

Hotellet har sängplats för ca 200 gäster i dubbel och några enkelrum. Rum är rökfria och har egen toalett och dusch samt TV. En del av rum passar för gäster med husdjur. Sviter har egen mini kök och terrass.

Fritidsaktiviteter

Hotellet har sport- och konditionssal samt simhall för inomhusaktiviteter. Ute finns frisbee golfbana, tennisbanor, badstrand och möjlighet att ta sig till sjön med kanot eller roddbåt. Friluftsleder av olika längder går förbi Kiljavanranta och ger fina möjligheter till vandring eller skidturer. Förutom skidturer kan man simma i isvak på vintertid.

Vi rekommenderar att ni deltar upplevelsetjänster som kan beställas av våra samarbetspartner. Dem ger onväxling under mötesdag eller efter seminarium.

Sauna och simhall

Simhallsbastur är öppet om vardagskvällar. Strandbastur med gillestuga samt simhallens gillestuga kan man hyra för eget bruk. Man kan beställa kvällsbit och saunadrycker till bastun.

Kontakt information:

Rumspriser:

Enkelrum 68 € / rum / natt
Dubbelrum 80 € / rum / natt

Frukost är inkluderad.

Priser under sommartiden 12.6.-20.8.2017

Enkelrum 55 € / rum / natt
Dubbelrum 70 € / rum / natt