Kiljavanranta Oy

Usein kysyttyä:

Miten pääsen Kiljavanrantaan?

Linja-autoaikataulut Helsinki-Kiljava-Helsinki ja Hyvinkää-Kiljava-Hyvinkää, löytyvät Matkahuollon sivuilta www.matkahuolto.fi. Lähimmältä bussipysäkiltä Rajamäki-Röykkä-tieltä on Kiljavanrantaan noin puolen kilometrin kävelymatka.

Onko huoneissa liinavaatteet?

Huoneissa on liinavaatteet sekä kasvo-ja kylpypyyhe.

Onko huoneessa WC ja suihku?

Kyllä, jokaisessa majoitushuoneessa on oma WC ja suihku.

Saanko ottaa lemmikin mukaan? 

Kiljavanrannassa on rajoitettu määrä huoneita, joissa voi majoittua lemmikin kanssa. Mainitsethan aina etukäteen lemmikistä varauksen teon yhteydessä. Lemmikkilisämme on 20 € / huone / viipymä. Lemmikkihuoneet sijaitsevat omalla käytävällään, jonne kuljetaan oman sisäänkäynnin kautta. Yleisissä tiloissamme eivät voi lemmikit oleilla. Liikuntahallissamme on myös mahdollisuus järjestää koiranäyttelyitä.

Kiljavanrannan internet-yhteys?

Nettiyhteys toimii parhaiten aulatiloissa. Huoneissa langaton yhteys toimii heikosti.

Onko Kiljavanrannassa mahdollisuus kasvisruoka- / erityisruokavalioihin?

Erityisruokavalion saa ilmoittamalla toiveen ja oleskeluajan vastaanottoon tai suoraan keittiöön siihen tarkoitetulla kaavakkeella.

Onko mahdollista saunoa ja uida?

Kiljavanrannassa saunat lämpiävät ja uimaan pääsee arki-iltaisin klo 18-21 välisenä aikana, poikkeustapauksista ilmoitamme erikseen. Rannassa on myös sauna, joka on tilauskäytössä. Sitä voi varata myyntipalvelusta tai suoraan vastaanotosta. Kesäaikaan voi pulahtaa Etelä-Suomen puhtaimpaan järveen virkistäytymään.

Esteettömyys Kiljavanrannassa?

Vaikka rakennukset ovat pääosin matalia, käytävien välissä on portaikot joissa ei ole hissiä.  Osiin rakennuksia pääsee kuitenkin myös pyörätuolilla, varsinkin jos on mahdollista käyttää manuaalista pyörätuolia.

Mitä vapaa-ajanviettomahdollisuuksia Kiljavanrannassa on?

Kiljavanrannan läheisyydessä on kunnan ylläpitämät merkityt lenkkipolut, joissa on talviaikaan hyvin hoidetut ladut.

Aluetta kiertää frisbeegolfrata, johon voi lainata kiekkoja vastaanotosta. Kesäaikaan voi pelata perinteisiä pihapelejä, esim. mölkky ja petankki, myös niitä voi lainata vastaanotosta. Kuntosali on vapaasti käytössä, vastaanotosta voi noutaa avaimen 5 euron panttia vastaan. Vapaita liikuntahallivuoroja voi tiedustella vastaanotosta. Salissa voi pelata sulkapalloa, koripalloa tai salibandya.

Onko lähistöllä kauppa ja pankkiautomaatti?

Lähin kauppa ja pankkiautomaatti sijaitsevat Rajamäessä, jonne on matkaa n. 5 kilometriä.